Oakley Latch Panel: krijg grip op de chaos

Kijk voorbij de chaos en naar de rust met Oakley® Latch™ Panel, een nieuwe lifestyle zonnebril die stijl en functie combineert om dragers in staat te stellen zich te concentreren op wat voor hen belangrijk is. Deze gedurfde toevoeging aan de Latch familie blokkeert afleiding met een grensverleggend ontwerp en is gemaakt om het onbekende aan te gaan en meer avonturen te ontsluiten.

De Oakley® Latch™ Panel is geïnspireerd op het originele Eyeshade frame en heeft een vorm die helemaal Oakley® Latch™ is. Het unieke ontwerp bevat zijschermen die met een vergrendelingsmechanisme worden vastgezet om perifere schittering tegen te gaan. Dit zorgt ervoor dat dragers zich kunnen focussen op wat zich voor hen bevindt en zich kunnen concentreren op een ononderbroken ritme. Het veelzijdige model is uitgerust met een 5B cilindrische lens voor een beter gezichtsveld, heeft dunne oorstukjes die goed onder petten of helmen passen tijdens het verkennen, en bevat Prizm™ Lens Technologie om details nog beter af te stemmen. Het vergrendelingsmechanisme maakt het ook gemakkelijk om vast te klikken aan elk shirt voor snelle toegang en handig opbergen.

De atleten van Team Oakley zijn niet immuun voor de chaos in het leven. Maar met Latch Panel laat profvoetballer Kylian Mbappé de kijkers in de nieuwste campagne van het merk zien hoe je controle krijgt over de chaos. “Als ik in wedstrijdmodus ben, is mijn focus laserscherp op het enige doel: op mijn best presteren”, zegt Mbappé. “Met de zonnebrillen van Latch Panel kan ik verder kijken en heb ik het heldere, gefocuste zicht dat ik nodig heb om echt in de zone te komen”.

Tags: