Okky-eyewear: kinderzonnebrillen van gerecycled plastic

De zonnebrillen van Okky-eyewear worden gemaakt van afvalplastic in samenwerking met WFO (Waste Free Oceans). Door een bril van Okky te kopen draag je bij aan schonere oceanen, rivieren en stranden en steun je het fantastische werk van WFO. Okky-eyewear biedt zonnebrillen met een 100% uv-filter die de ogen tegen zelfs het felste zonlicht beschermen.

Een doos van Okky bevat 30 kinderzonnebrillen voor 3 tot 9 jaar oud. De modellen zijn voor de 2023 collectie geüpdatet. Het ronde model is in vorm hetzelfde gebleven maar is nu verkrijgbaar in de kleuren fuchsia, blauw en groen. Het wayfarer-model is vernieuwd en is beschikbaar in beige en zwart. Maar dat zijn niet de enige nieuwigheden in 2023: er is nu ook een doos voor peuters! Deze heeft 15 brillen bedoeld voor jonge kinderen van 1,5 tot 3 jaar oud. Bij elke peuterbril zit ook een (niet gerecycled) elastiek.

De verkoop van dit concept wordt in Nederland verzorgd door BOBOS eyewear in het optieksegment en door PB-agenturen in het modesegement.

Tags: