Ontdek HOYA’s Hi-Vision SUN Pro coating voor optimaal kijkcomfort

De diverse omgevingen waaraan zonneglazen worden blootgesteld benadrukken de noodzaak van een beschermende en duurzame coating. De Hi-Vision SUN Pro coating van HOYA biedt een geavanceerde oplossing voor optimaal kijkcomfort en gebruiksgemak, vooral wanneer toegepast op gekleurde en gepolariseerde brillenglazen. Deze coating biedt niet alleen superieure functionaliteit, maar behoudt ook de stijlvolle esthetiek die brildragers waarderen. Een onmisbare keuze voor levensgenieters, sportliefhebbers en avonturiers die volop van buitenactiviteiten genieten.

 

De hoogwaardige Hi-Vision SUN Pro coating biedt talloze voordelen voor iedereen die het buitenleven omarmt:

  1. Verbeterd contrast: vermindert verblinding op de voorcurve van de glazen voor een scherper contrast en rustige kijkervaring.
  2. Helder zicht: minimaliseert spookbeelden aan de binnenzijde van de glazen, waardoor een betere focus wordt bereikt.
  3. Volledige UV-bescherming: biedt maximale oogbescherming dankzij volledige UV-absorptie aan de voorkant van de brillenglazen. De UV-doorlatende AR-coating aan de achterkant voorkomt reflectie van schadelijke UV-straling.
  4. Esthetisch ontwerp: past bij iedere montuurtint dankzij de achromatische ontspiegeling aan de voorkant en afwezigheid van opvallende, gekleurde restreflecties.
  5. Langdurige duurzaamheid: verhoogde krasbestendigheid verlengt de levensduur van de zonnebril. Met de LongLife-technologie biedt HOYA zelfs een garantie van drie jaar.
  6. Eenvoudig onderhoud: de coating is water-, vet- en stofafstotend, wat resulteert in minder vlekken en een constant helder zicht.
  7. Persoonlijke stijl: deze veelzijdige coating past perfect bij de stijl en persoonlijkheid van elke brildrager en kan worden gecombineerd met diverse glastinten.

 

MEER INFORMATIE

www.hoyavision.com

Tags: