OUT OF wint met ‘Piuma’ Red Dot Design Award 2023

OUT OF, het bekende sportbrillenmerk, kondigt met trots aan dat zijn nieuwste zonnebril ‘Piuma’, is bekroond met de prestigieuze Red Dot Award, Product Design, in de categorie brillen. Dit is een geweldige prestatie voor het merk, aangezien de prijs een erkenning is voor uitmuntende ontwerpkwaliteit en innovatie.

Piuma, wat ‘veer’ betekent in het Italiaans, is met 16,8 gram een van de lichtste sportbrillen die momenteel op de markt is, 30% lichter dan zijn belangrijkste concurrent, dankzij het unieke ontwerp en het gebruik van materialen. Gemaakt van Grilamid met carbon, is de Piuma niet alleen licht, maar ook duurzaam en flexibel, waardoor het de perfecte keuze is voor atleten en sportliefhebbers.

 

The one

Het Piuma-model wordt geleverd met de speciale zonnelens ‘The One’ van OUT OF die gepolariseerd en fotochromatisch is. De lens past zich aan verschillende lichtomstandigheden aan en zorgt voor helder en comfortabel zicht in alle omgevingen. Of u nu op de piste, op het water of op de weg bent, Piuma’s ‘The One’ lens biedt superieure bescherming en zichtbaarheid.
Piuma wordt vervaardigd in Italië en is een waar voorbeeld van Italiaans vakmanschap en aandacht voor detail. De inzet van OUT OF voor kwaliteit en design heeft hen de erkenning van de Red Dot Design Award opgeleverd.

 

“We zijn erg blij met de Red Dot Design Award voor ons Piuma-model en zijn gepassioneerd over het creëren van brillen die functie en stijl combineren. Deze prijs is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid” – OUT OF. 

 

MEER INFORMATIE
Piuma is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd. Bekijk de OUT OF website voor meer informatie of volg OUT OF via social media.

Tags: