Pajuk Optiek BV ontvangt het predicaat hofleverancier, een unieke erkenning binnen de optiek

Team Eyeline feliciteert Pajuk Optiek BV met het ontvangst van het prestigieuze predicaat Hofleverancier, een zeldzame erkenning binnen de optiekbranche. Het nieuws over de toekenning van dit predicaat aan Pajuk werd al in januari bekendgemaakt. Afgelopen vrijdag vond de feestelijke ceremonie plaats bij Pajuk op kantoor in Leusden, waar Burgemeester Backhuijs, in aanwezigheid van wethouder Frank de Wit, economische zaken, het Koninklijke Wapen overhandigde.

 

Dit exclusieve predicaat is een erkenning van de buitengewone bijdrage van Pajuk Optiek BV aan de samenleving en haar ondernemerschap gedurende de afgelopen eeuw. Als een van de weinige spelers in de optiekbranche mag Pajuk Optiek BV nu het Koninklijke Wapen voeren, wat haar toewijding aan vakmanschap, innovatie en klantenservice benadrukt en haar onderscheidt als meer dan een traditionele leverancier.

De toekenning van dit predicaat markeert het 100-jarig bestaan van Pajuk Optiek BV op 19 december 2021. Vanwege de coronamaatregelen kon de uitreiking niet eerder plaatsvinden.

 

www.pajuk.com