Registratie geopend: wetenschappelijk symposium tijdens SILMO

SILMO Parijs wordt gehouden in combinatie met de Wereldbeker Rugby en de voorbereidingen voor de volgende Olympische Zomerspelen. Evenementen die de vaardigheden, het verlangen naar succes en de toewijding van topatleten van over de hele wereld laten zien. Voor deze nieuwe editie van SILMOAcademy leek het de organisatie belangrijk om professionele expertise op het gebied van optimalisatie aan te bieden.

 

Tijdens de conferentie, in samenwerking met de International Opticians Association, krijgen professionals toegang tot de nieuwste informatie, onderzoeken en ervaringen van toonaangevende internationale sprekers die het unieke karakter van de optische sector en haar diensten zullen weergeven en alle sleutels zullen aanreiken om een topbeoefenaar te worden.

 

SILMO Parijs

Een nieuwe SILMO Parijs staat alweer gepland van 29 september t/m 2 oktober 2023. Team Eyeline zal aanwezig zijn tijdens de beurs en ziet u alvast graag tegemoet!

 

MEER INFORMATIE

Het symposium zal worden gehouden op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 van 13:00-17:30. De registratielink en het programma zijn beschikbaar via: SILMO Academy

 

www.silmoparis.com