Retrozonnebescherming met een klik

Hoe kom je de zomer in stijl door? Met een zonnebril in retrodesign zit je altijd goed – welke trends er op dit moment ook zijn. De brillenfabrikant Lunor uit het Zwarte Woud doet de gouden eeuw van Hollywood herleven met zijn Clip-On collectie. Een van de grootste iconen in die tijd was James Dean, die niet alleen geroemd werd om zijn films maar ook om zijn uitgesproken casual stijl. Naast een spijkerbroek, een wit shirt en een zwart leren jack waren clip-ons zijn kenmerkende look. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij op veel foto’s clip-on zonnebrillen draagt die al snel legendarische modeaccessoires werden en vandaag de dag nog steeds een statement maken.

De filigraan clip-on modellen van Lunor transformeren correctiemonturen in zonnebrillen die de onnavolgbare charme van de jaren vijftig uitstralen met een handomdraai. Dankzij het flexibele ontwerp met ultradun roestvrijstalen montuur zit de Clip-On stevig en aangenaam licht op de bril. En met 100% UV-bescherming (UV 400) en antiverblindingsbescherming van categorie 3 is het zicht onbewolkt op zonnige dagen.

Deze Clip-Ons worden zorgvuldig met de hand vervaardigd in Duitsland en zijn verkrijgbaar voor verschillende modellen van de acetaatlijnen A5 en A6. Zij die de voorkeur geven aan warme kleuren nemen de antiek-gouden variant met bruin getinte glazen. Zij die de voorkeur geven aan koele kleuren kunnen kiezen voor het model in antiek-zilver met groen getinte glazen.

Tags: