Ron Bouwmans geeft stokje door aan Wouter Verhoeven

Op 15 februari jl. verkocht Ron Bouwmans zijn aandeel in Bobo’s Eyewear aan Wouter Verhoeven. Ron blijft dit jaar nog verbonden aan het bedrijf aan de Hambakenwetering in Den Bosch en zal zijn werkzaamheden aan de 33-jarige Wouter overdragen. Samen met Brian Kragt, mede-eigenaar van Bobo’s Eyewear sinds 2017, bepaalt Wouter vanaf nu de koers.

 

Na 10 jaar Metzler-Bonnier en bijna 27 jaar Bobo’s Eyewear is het tijd voor Ron om het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie. Hij is erg blij een goede opvolger te hebben gevonden in Wouter. “Het proces ging sneller dan verwacht, maar de klik was er vanaf dag één. Ook met Brian. Wouter is geboren en getogen binnen een echte optiekfamilie in Brabant en heeft ruim 10 jaar optiekervaring in verschillende functies”.

We hoeven nog geen afscheid van Ron te nemen, want hij draait nog dit jaar op de achtergrond mee om de overgang vlot te laten verlopen. “Zeker als het gaat om onze paradepaardjes Serengeti en Bollé en de fijne samenwerking met Morel”. 

 

Denk dat we Ron zeker nog wel eens de komende jaren zien shinen achter de bar tijdens een optiekbeurs….!