Schrijf u in voor de ZEISS Polatest Cursus 2023

De zichttest is de belangrijkste stap in het proces van het aankopen van een bril. Investeer in de kennis van u en uw medewerkers door u en/of uw medewerkers nu in te schrijven voor de ZEISS Polatest Cursus volgens Haase.

Ook dit jaar vindt de cursus weer plaats bij ZEISS in Breda in maart 2023 en november 2023. De editie in maart zit al vol, maar u kunt zich nog inschrijven voor de november editie. De november editie vindt plaats op 13 en 20 november 2023. Reserveer nu uw plaats en verzeker u van deelname. Aanmelden voor de cursus kan door een e-mail te sturen met uw gegevens (winkelnaam, eigen naam, e-mailadres en telefoonnummer) naar: [email protected].

 

ZEISS en het systeem van Haase

Begin jaren ’50 heeft ZEISS het refractiesysteem van Haase overgenomen. ZEISS zag destijds al de toegevoegde waarde van het refractiesysteem. In de daaropvolgende jaren heeft ZEISS door middel van innovaties en het geven van opleidingen, de kennis over dit meetsysteem verder uitgebreid. Al deze kennis zit verwerkt in de VISUSCREEN 500, het projectiescherm met alle bekende Haase testen. Daarnaast is dit scherm ook geschikt voor de standaard subjectieve refracties.

 

www.zeiss.nl

Tags: