Sea2see najaarsmodellen

Een injectie van gedurfde, high-energy kleuren en trendgerichte vormen voor het herfst-/winterseizoen brengen een frisse, dynamische geest in de collectie van Sea2see. Het bekroonde ‘seastainable’ merk voegt het geheel nieuwe model Claudia toe, met een voorkant vervaardigd uit 100% plasticsoepkunststof in combinatie met slanke roestvrijstalen veren, die het eerste trendy vierkante ontwerp in de oogheelkundige collectie vertegenwoordigen. De drie kleurstellingen, Havana Blue, Burgundy en Blue Stripes, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is voor stijlvol dagelijks gebruik.

Combinatieontwerpen: subtiel en lichtgewicht
Ook nieuw bij Sea2see, drie oogheelkundige modellen – Como, Malta en Ponza – combineren de kenmerkende 100% ‘gerecyclede’ plasticsoepkunststof van het merk met een lichtgewicht roestvaste brug. Model Como, een ronde oogvorm met platte bovenkant, wordt aangeboden in black matte/grey, Havana of Grey Stripes terwijl het schattige cateye-ontwerp Malta wordt geleverd in Mauve Grey Stripe, Viola, Havana Gold of Blue.

Het stijlvolle rechthoekige silhouet voor mannen – model Ponza, een ontwerp dat zelfverzekerde styling combineert in een altijd populaire vorm, wordt aangeboden in vijf unieke kleurstellingen, van Black Grey Matte en Burgundy Gradient tot Havana Goud, Blue Grey Stripes en Black Havana Matte. Alle roestvrijstalen onderdelen zijn nikkelvrij.

Tags: