Shamir verlengt succesvolle samenwerking met BWT Alpine F1 Team

Shamir Optical Industry heeft de samenwerking met het BWT Alpine F1 Team verlengd en blijft de Optical Performance Partner van het team. Het markeert een voortdurende toewijding van zowel Alpine als Shamir na vier jaar ontwikkelingssucces.

 

BWT Alpine F1 Team neemt deel aan het FIA Formula One World Championship met racewinnaars Esteban Ocon en Pierre Gasly. Het team eindigde als zesde in het constructeurskampioenschap van 2023 en zet zijn zoektocht voort om de top van de Formule 1 te bereiken. Alpine is het Franse sportwagenmerk dat in 1955 is opgericht door Jean Rédélé. De Alpine Business Unit werd in 2021 opgericht en werd het merk dat zich toelegt op innovatieve, authentieke en exclusieve sportwagens van de Renault Groep, met als voordeel het erfgoed en vakmanschap van zijn historische fabriek in Dieppe en de technische expertise van BWT Alpine F1 Team, Alpine Racing en Alpine Cars. Het BWT Alpine F1 Team maakt al gebruik van gespecialiseerde projecten en initiatieven uit de vision performance labs van Shamir. Shamir speelde een belangrijke rol bij het evalueren van de behoeften van het team op het gebied van geavanceerde visuele prestaties en het leveren van de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting en precisieglazen voor optimaal zicht. Shamir en het BWT Alpine F1 Team kijken uit naar het voortzetten van hun samenwerking.

 

“We zijn trots om onze samenwerking met het BWT Alpine F1 Team voort te zetten en kijken ernaar uit om nog grotere visuele prestaties te bereiken met het team. Onze samenwerking biedt een unieke mogelijkheid voor Shamir om onze passie voor innovatie voort te zetten en unieke en baanbrekende producten te ontwikkelen.” – Yagen Moshe, CEO van Shamir Optical.

 

 

SHAMIR DRIVER INTELLIGENCETM

In 2023 lanceerde Shamir de SHAMIR DRIVER INTELLIGENCETM glazen om rijprestaties en veiligheid te verbeteren door scherp en helder zicht mogelijk te maken met minder schittering, zowel overdag als ’s nachts en bij weinig licht. Deze innovatieve brillenglazen bieden uitzonderlijk brede en heldere gezichtsvelden en verbeterde kleurcontrasten. Hierdoor kunnen bestuurders zich aanpassen aan veranderend licht, oogvermoeidheid verminderen en de reactietijd verbeteren, wat leidt tot betere en veiligere prestaties op de weg.

 

“Onze ontwikkelaars zijn enthousiast om verder te werken met het BWT Alpine F1-team. Het is een partnerschap dat onze verbeelding prikkelt en creatieve innovatie inspireert. Shamir zet zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren door het zicht te verbeteren, en we kijken ernaar uit om de samenwerking voort te zetten met het BWT Alpine F1 Team in de F1-competitie.” – Zohar Katzmann, Chief Technology Officer van Shamir Optical.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Theo Bax, salesmanager, [email protected]

Guus van Zuiden, accountmanager Noord Nederland, [email protected]

Luc Delaruelle, agent voor Vlaanderen, [email protected]

 

www.shamir.com