SILMO Singapore: ‘The future of eyewear in one show’

Na een succesvolle lancering in 2023 met meer dan 250 internationale en lokale merken uit 15 landen die 2175 vakbezoekers trokken, keert SILMO Singapore terug met een nieuwe editie van 24 tot 26 april 2024 in het Suntec Exhibition and Convention Centre.

Dit jaar zal Aziës grote optiek- en brillenbeurs alle professionals in de regio de mogelijkheid bieden om de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te ontdekken. In de tweede editie zet SILMO Singapore zijn engagement voort om bezoekers te ondersteunen en te inspireren door het aanbieden van unieke ruimtes gewijd aan het verkennen van toekomstige trends en innovaties op het gebied van brillen en oogzorg.

SILMO Academy: Wetenschappelijk symposium
Van 24 tot 26 april, tijdens de SILMO Singapore show, wordt de SILMO Academy gehouden, een forum voor vooruitgang, uitwisseling en reflectie voor de optiek- en brillenindustrie. In samenwerking met de International Association of Opticians (IAO) en met de deelname van internationaal gerenommeerde experts, zal dit symposium een platform bieden voor alle actoren uit de industrie, optometristen en opticiens, om elkaar te ontmoeten, ‘best practices’ uit te wisselen en toegang te krijgen tot de nieuwste kennis en innovaties. SILMO Academy gaat in op onderwerpen als contactlenzen, patiënten onder de 45, patiënten boven de 45 en ooggezondheid en het welzijn van patiënten. CPE-punten kunnen verdiend worden door degenen die hiervoor in aanmerking komen.

Elaine Grisdale, SILMO Academy Scientific Director:
“Het is spannend om te zien hoe het concept van de SILMO Academy wereldwijd groeit en in het bijzonder in Singapore. Het feit dat zoveel internationale opinieleiders, oogzorgdeskundigen en visuologen positief en enthousiast hebben gereageerd om het evenement te ondersteunen, is een bewijs van de geloofwaardigheid en groeiende aantrekkingskracht ervan.

We hebben hard gewerkt, op basis van feedback van het evenement van vorig jaar, om thema’s te brengen die interessant of belangrijk zijn voor de afgevaardigden. Ik kijk er erg naar uit om collega’s in april te ontmoeten voor een vruchtbare uitwisseling”.

Voor het programma, aanmelding en meer informatie kijkt u op www.silmosingapore.com.