De slimme keuze voor jonge ogen van Optiswiss

Optiswiss presenteert met trots SMYLE, een innovatief 360°-concept voor professioneel myopie-beheer. De officiële lancering in maart 2024 belooft een unieke combinatie van volledig nieuw ontworpen brillenglazen, nauwkeurige meet- en analysetechnologie, waaronder de myopia master of de pentacam van premium partner OCULUS, evenals uitgebreide informatie-, marketing- en serviceondersteuning. SMYLE-brillenglazen hebben uitgebreide onderzoeksresultaten uit Europa voorhanden. In vergelijking met enkelvoudige glazen verminderen SMYLE- brillenglazen de progressie van myopie na 12 maanden met ongeveer 39%. Nagenoeg alle kinderen die aan de studie hebben deelgenomen, beschrijven de scherpte van het zicht als perfect tot goed bij een hoog kijkcomfort op alle afstanden.
.

Het glasontwerp van SMYLE bevat essentiële kenmerken uit het jarenlange onderzoek van het Brien Holden Vision Institute, nauwkeurig afgestemd op hun specificaties. SMYLE-brillenglazen bieden het beste zicht op alle afstanden dankzij het volledig corrigerende gebied. Aangrenzend volgen de technologiezones, waarvan de rangschikking is afgestemd op de natuurlijke asymmetrie van het netvlies. De SMYLE FreeForm Technologie heeft ook het voordeel dat de brillenglazen niet te onderscheiden zijn van normale enkelvoudige glazen naar buiten toe en verkrijgbaar zijn in een breed scala aan materialen, inclusief een zonnebrilvariant. Voor het perfecte begeleidingsproces van jonge klanten biedt de geavanceerde meettechnologie Myopia Master® van OCULUS alles wat nodig is in professioneel Myopie-beheer, inclusief nauwkeurige refractie- en ooglengtemeting, analyse-software en goed onderbouwde aanbevelingen.

.

.

Naast het product en de meettechnologie zijn er vanaf medio maart 2024 ook tal van ondersteuningsmaterialen beschikbaar. Er is expliciet aandacht besteed aan het feit dat de aanspreektoon in brochures de doelgroep optimaal aanspreekt. Een uitgebreid trainingsconcept met o.a. webinars, in-house trainingen en tutorials maken de productintroductie compleet.

.

MEER INFORMATIE

www.optiswiss.com/nl/myopie-management-smyle

Tags: