Terugblik: een succesvolle stylingdag bij Jess Optiek

Vrijdag 2 december 2022 stond bij Jess Optiek volledig in het teken van… fashion! Brillenstylist Marije Gerdes kwam langs in de winkel om samen met het stylingteam de vaste klanten van Jess Optiek te adviseren.  Deze dag stond net als voorgaande jaren in het teken van persoonlijke aandacht en de laatste trends. Het team zorgde voor een kleur en briladvies om op een vernieuwde manier tot een montuurkeuze te komen.

 

Marije Gerdes (De Brillenstylist, waaronder opticien en stylist) was deze dag aanwezig om samen met haar stylingteam doormiddel van het 4 stappen briladvies een persoonlijk advies aan klanten te geven. Zo keek Marije onder andere naar gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en gaf ze naast een kleuradvies, tips om kleuren van het seizoen met elkaar te combineren.

Iedere klant die toe was aan een nieuwe bril of graag eens een compleet ander montuur wilde proberen, was hier aan het juiste adres. Na afloop van het stylingadvies kreeg iedereen een styling paspoort mee waar het advies in werd genoteerd. Op die manier wordt het voor de klant mogelijk gemaakt om het advies altijd terug te lezen of bij een volgende aankoop toe te passen.

 Ieder halfuur werd tijd gereserveerd voor de klant, zodat iedereen de ruimte kreeg om de juiste vragen te stellen en zich onder te dompelen in het advies van de experts. Het luidde dan ook: VOL=VOL! Ook werden er na afloop veel monturen verkocht. Errold Jessurun (eigenaar Jess Optiek en opticien, contactlensspecialist en audicien) was erg te spreken over de opkomst en kijkt uit naar een volgende stylingdag.

 

Foto: Marije Gerdes

 

Meer informatie over Jess Optiek?

www.jessoptiek.nl