Terugblik: lanceringsevenement Ferrari Eyewear

De unieke lancering van Ferrari Eyewear vond plaats op maandag 26 februari 2024 op de prestigieuze locatie van Kroymans Ferrari B.V. in Hilversum. Tijdens de lancering kon de volledige collectie Ferrari-monturen en Brunello Cucinelli worden bewonderd. Het evenement was niet alleen een uitgelezen kans om monturen te bekijken, maar ook om aankopen te doen met exclusieve commerciële voorwaarden die alleen geldig waren tijdens dit evenement. Een hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het exclusieve kijkje in de Ferrari-showroom, dit diende als het perfecte decor voor de onthulling van deze exclusieve monturen.

 

Het warme welkom en de uitnodigende setting creëerden de perfecte omgeving waarin gasten elkaar konden ontmoeten, netwerken en de monturen konden ontdekken, terwijl ze genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast zorgde deze avond voor een uitstekende gelegenheid voor professionals uit de optiekwereld om samen te komen.

 

Bekijk hier de exclusieve fotoreportage van deze avond, gemaakt door onze fotograaf Loek:

 

 

Ook EssilorLuxottica zelf blikt terug op een geslaagde avond. Op dinsdag 27 februari deelde Manon van Gasteren, Head of Trade Marketing Benelux EssilorLuxottica, haar ervaring via LinkedIn:

“Gisteren een mooie lancering van drie nieuwe top monturen brands. Niet voor niets deze prachtige locatie voor Ferrari Scuderia en Ferrari Cavallino. Maar daarnaast ook de lancering van een nieuw exclusief merk in ons portfolio: Brunello Cucinelli. Dank Kroymans Ferrari voor een geweldig ontvangst en jullie gastvrijheid!”