Tree spectacles | prijswinnaar in Italië

Tree Spectacles heeft de Graziella Pagni Eyewear Award 2022 (Design Category) gewonnen voor hun nieuwe model ‘Hal’. De prijsaward, die al 10 jaar wordt uitgereikt tijdens deze internationale brillenwedstrijd, is gewijd aan de wereld van onafhankelijke brillen met verschillende categorieën voor unieke en innovatieve monturen.

Model Hal maakt deel uit van de Wabi-Sabi serie van TREE SPECTACLES, een nieuw concept dat dit najaar is gelanceerd en is geïnspireerd op de Japanse filosofie die de acceptatie van imperfectie leert. Het montuur onderscheidt zich door zijn prachtige ruwe en tactiele afwerking, die de grootste vaardigheid en vakmanschap vereist om te bereiken, evenals bijzondere technische knowhow.

Diverse kleuren van model 'Hal' - Tree Spectacles

 

Één van de favorieten van medeoprichter Marco Barp

“Het is een eer om deze erkenning te krijgen in de Graziella Pagni Eyewear Award 2022. De Wabi-Sabi serie is een van mijn persoonlijke favorieten onder onze releases van dit jaar, en we zijn meer dan verheugd met de feedback, die nog eens wordt onderschreven door deze prachtige prijs……” Marco Barp, medeoprichter van Tree Spectacles (zie foto bovenaan artikel).

Het nieuwe Hal-montuur, gemaakt van het fijnste acetaat, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ondoorzichtig zwart, glanzend zwart, ondoorzichtig rood, ondoorzichtig olijfgroen, ondoorzichtig roze en kristalroze.

 

www.treespectacles.com