Veel plezier op opti!

Dit weekend is het zover: opti 2024 vindt plaats in München. Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur, zondag tot 17:00 uur. Met het motto #WEAREopti zullen er meer dan genoeg innovaties en trends te vinden zijn.

Loop zeker langs bij Jaguar, stand C3/549. Jaguar Eyewear viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum met een unieke Limited Edition zonnebril. Maak kennis met deze bijzondere zonnebril en bekijk dan direct de complete Jaguar-collectie correctiemonturen en zonnebrillen, verdeeld over verschillende segmenten – van Performance tot Heritage. Jaguar is en blijft dé herencollectie in het midden- en hogere segment.

Ook de stand van Götti mag u niet missen, stand C2/671. De nieuwe voorjaarscollectie is het bekijken waard. De randloze Götti Perspective-collectie straalt in een geheel nieuwe gloed, met een frisse touch, precies op tijd voor de lente. In Götti Dimension ontmoeten innovatie en mode elkaar. Deze serie heeft een verrassend nieuwe look en volop schwung. Opvallende, afgeronde vlakken geven er een heel bijzondere uitstraling aan.

Morel gaat voor peachy met een nieuwe collectie in stand C2/511. De hele collectie is in Peach Fuzz, dé trendkleur van 2024! In het nieuwe concept Anna komen de harmonie en zachtheid van deze perziktint prachtig tot hun recht. Een perfecte kleurensynergie in levendig goud en karmozijnrood. De volledige collectie zal te zien zijn.

Verder kunt u deelnemen aan spontane discussies in de Yes Lounge in Hal C1, de opti BOX BAR in Hal C2 of de gloednieuwe opti RUNWAY BAR in Hal C3 bezoeken, nieuwe contacten leggen in de nieuwe opti CAREER HUB in C3, en nog véél meer.

Tags: