Verbeter uw verkoop- en aftersalesproces met de MyOS app van Optiswiss

Bent u op zoek naar een handige tool die uw verkoop- en aftersalesprocessen naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Maak kennis met MyOS, de innovatieve app ontwikkeld door Optiswiss, die nu beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

 

Met MyOS kunt u genieten van verschillende functies die uw werk aanzienlijk vereenvoudigen en uw klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden. Wat kunt u verwachten van deze krachtige app?

  1. Individuele productconfiguraties: MyOS stelt u in staat om op een snelle en eenvoudige manier klantspecifieke productconfiguraties te maken. Of het nu gaat om glasdesign, materiaalkeuze, kleuren, coatingdiensten, favorietenlijsten of prijzen op maat, met slechts een paar klikken kunt u het perfecte aanbod genereren dat u direct kunt gebruiken tijdens uw adviesgesprekken.
  2. Definitie van prijzen en aanbiedingen: Bepaal gemakkelijk de prijzen voor verschillende producten en creëer aantrekkelijke aanbiedingen om uw klanten te verleiden.
  3. Korting- en betaling op termijn calculator: MyOS is uitgerust met een handige calculator waarmee u kortingen kunt berekenen en betalingen in termijnen kunt plannen.
  4. Volgen van bestellingen: Geen gedoe meer met het achterhalen van de status van uw bestellingen. Met de orderstatusfunctionaliteit kunt u op elk moment zien waar uw bestellingen zich bevinden en wanneer ze geleverd zullen worden. Transparantie en betrouwbaarheid staan centraal.

 

 

Aarzel niet langer en haal het maximale uit uw glasadvies met de MyOS-app. Download de app nu in uw App Store voor iOS of Android. Of het nu gaat om multifocale glazen, de materiaalindex, enkelvoudige glazen, relaxglazen of comfort dichtbij glazen, met deze app heeft u alle tools binnen handbereik om uw klanten de beste service te bieden. De MyOS-app biedt ook een gebruiksvriendelijke ervaring op smartphones, zodat u altijd en overal toegang heeft tot de krachtige functies.

 

MEER INFORMATIE

Tags: