Vizierhelmen van Bollé

Bollé brengt twee skihelmen met geavanceerd vizier op de markt: de V-LINE en de V-RYFT PURE. De V-Line is een moderne, technische vizierhelm van hoge kwaliteit en de V-Ryft Pure combineert ventilatie en design met uitstekend zicht.

 

De V-Line is een van de meest geavanceerde helmen: hoogwaardige ABS shellconstructie, meekleurende flash mirror lens, kleurt mee van cat 1 naar cat 3 en de lens is bevestigd met aluminium schroeven. Deze vizierhelm bevat een verstelbare ventilatie, een Click-To-Fit™-systeem, uitneembare en uitwasbare binnenvoering en earpads. De helm is verkrijgbaar in drie maten en twee kleuren.

 

De V-Ryft Pure is uitgerust met het AVID progressieve EPS voor veiligheid, een verstelbare ventilatie met 6 ventilatieopeningen, een Click-To-Fit™-systeem, 3D oorkussens voor superieur comfort en gehoor en 2 verwisselbare vizieren of een fotochromische lens. Deze helm is verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren.

 

 

Verstelbare ventilatie
Het verstelbare ventilatiesysteem is eenvoudig te gebruiken en stelt je in staat om de hoeveelheid lucht die in de helm stroomt te regelen. Door de uitgeholde kanalen onder de buitenschaal te openen, kun je de ventilatie precies goed afstellen voor optimaal comfort.

Click-To-Fit™-systeem
Met het Click-To-Fit™-systeem kun je de pasvorm van je helm eenvoudig en snel tot in het kleinste detail aanpassen. Met de rubberen verstelknop kun je de helm moeiteloos strakker of losser zetten, zelfs als je handschoenen draagt.

 

Tags: ,