Vliegensvlugge nieuwsupdate van Shamir

Van 19 juni tot 29 juli 2023 heeft Shamir een actie voor consumenten wat u absoluut niet aan u voorbij wilt laten gaan. Kiest uw klant voor de ongeëvenaarde Shamir Autograph Intelligence™? Dan maken ze automatisch (na inschrijving) kans op een once in a lifetime experience: twee passe-partout tickets voor het volledige driedaagse evenement van de race in Zandvoort (25 t/m 27 augustus 2023). 

 

Verrassing voor de verkooppunten

Shamir heeft daarnaast een geweldige verrassing in petto voor hun verkooppunten. Als de gelukkige winnaar zijn glazen bij uw winkel heeft gekocht, wint uw winkel ook twee passe-partout tickets voor dit evenement. Een unieke kans om zelf te genieten van drie dagen vol snelheid en sensatie. Als een klant ervoor kiest om Transitions toe te voegen aan de Autograph Intelligence™, wordt zijn kans om te winnen verdubbeld.

Shamir nodigt u uit om samen deze geweldige uitdaging aan te gaan en klanten de kans te bieden om de spanning van de race in Zandvoort te ervaren. Het is de ultieme beloning voor hun keuze voor Shamir glazen, en wie weet, misschien worden zij wel de gelukkige winnaar van dit onvergetelijke driedaagse evenement.

 

MEER INFORMATIE

Om deze BtC campagne extra aandacht te geven start Shamir vanaf 23 juni 5 weken lang met een grote social media campagne. Tijdens deze periode worden er meerdere advertenties op verschillende online kanalen gepromoot. Ook heeft Shamir een aantal POS materialen (stoepbordposters, countercards) beschikbaar.

Neem hiervoor contact op met uw accountmanager of het kantoor van Shamir via: [email protected] / 0320 – 218 348

Tags: