WEB Eyewear presenteert een nieuwe limited-edition capsule collectie in samenwerking met het Alfa Romeo F1® Team. Geïnspireerd op een spannend race seizoen vol passie en innovatie, bestaat de collectie uit twee zonnebrillen en een montuur op sterkte.

 

 

Technologisch onderzoek en een focus op design zijn de elementen die WEB Eyewear en het Alfa Romeo F1® Team verenigen. Het gezamenlijke project vertaalt zich in sportieve monturen gemaakt met materialen en vormen die esthetiek, comfort en functionaliteit combineren. De iconische elementen van WEB Eyewear en het Alfa Romeo F1® Team drukken hun eigen stempel op een collectie die ontworpen is om een verrassend verhaal te schrijven. De nieuwe monturen van de collectie worden vanaf vandaag online en bij geselecteerde opticiens verkocht.

 

WE0357

Zonnebril WE0357 is een iconisch metalen pilotenmontuur met ronde vormen, versterkt door een spoiler en drievoudige brug. Stijl en precisie geven deze zonnebril klasse en karakter. De zonnebril is afgewerkt met details die een perfect uitgebalanceerde structuur creëren. De diamantvormige pennen op de veren en uiteinden zijn geëmailleerd in de kenmerkende kleuren van Alfa Romeo’s F1® Team. De ARF1TS- en WEB-logo’s personaliseren de pootjes.

 

WE0358

Zonnebril WE0358 is een limited-edition zonnebril gemaakt door WEB Eyewear in samenwerking met Alfa Romeo’s F1® Team Sake. Het rechthoekige acetaatmontuur heeft een voorkant met zachte lijnen op de onderste randen. Het verfijnde ontwerp wordt versterkt door racestrepen op de brug en door de iconische WEB Eyewear-pennen op de veren, aangebracht in de karakteristieke kleuren van het Alfa Romeo F1® Team.

 

WE0420

De derde zonnebril is WE0420, WEB Eyewear zet de high-performance sportattitude van het Alfa Romeo F1® Team om in optische monturen, zoals deze zonnebril, met een verfijnd design. Het uiterst hoogwaardige montuur combineert de veelzijdigheid en het comfort van een rechthoekig acetaatfront met de lichtheid en stabiliteit van metalen veren.

 

www.web-eyewear.com