Wegens succes verlengd: Introductieaanbieding Hyabak®  

Théa Pharma is in ontwikkeling. Na de introductie van een ‘gespecialiseerd’ optiekteam in 2019 zijn er diverse stappen gezet om de beschikbaarheid van het assortiment te verbreden en de visusgerelateerde kwaliteit van leven van uw cliënten te optimaliseren. Een van de producten die daar een mooie bijdrage aan levert is Hyabak®. 

 

Hyabak bevochtigt en smeert de ogen en contactlenzen (hyaluronzuur 0,15%), biedt bescherming tegen UV-straling (bevat actinoquinol), is te gebruiken tot 6 maanden na opening en is conserveermiddel- en fosfaatvrij. Hyabak is verkrijgbaar in een 10ml (€12,95) en 2×10 ml-verpakking (€24,95) in het welbekende, gebruiksvriendelijke, conserveermiddelvrije ABAK-systeem. Julius: “De introductie van deze ‘nieuwe’ formulering van Hyabak gaat gepaard met een prijstechnische herpositionering met behoud van een voor u gelijkwaardige marge. Om te vieren dat Hyabak de aandacht krijgt die het verdient, startte Théa Pharma in november met een interessante introductieaanbieding. Wegens groot succes is de aanbieding nu verlengd t/m 31 december 2022”.   

Benieuwd naar de introductieaanbieding?

Neem vrijblijvend contact op via: [email protected] 

Via deze weg kunt u ook online beeldmateriaal, een toonbank display, A5-flyers en/of een raamsticker voor extra promotie in de winkel aanvragen.

 

www.theapharma.nl/indeoptiek/

Tags: