Yokohama 24k: ultieme uitdrukking van luxe

Etnia Barcelona brengt exclusiviteit, onderscheiding en verfijning in de wereld van brillen samen. Yokohama 24k is de nieuwste uitgave van Etnia Barcelona, een exclusief gelimiteerde zonnebril, waarvan wereldwijd slechts 250 exemplaren bestaan. Het is een verzamelobject dat vervaardigd is uit titanium, een duurzaam, lichtgewicht en hypoallergeen materiaal, en verguld met 24-karaats goud om zijn schittering en schoonheid te versterken.

 

Yokohama 24k is een symbool van onderscheiding en verfijning. Elk detail, van de laser-gegraveerde naam ‘Yokohama 24k’ op de poot, gemarkeerd in het Japans, tot het genummerde beperkte oplage op de poot, of het subtiele gouden gespiegelde effect van de lens, is zorgvuldig vervaardigd. Het heeft ook titanium neuspads voor extra comfort en HD-lenzen die uitzonderlijk zicht bieden. De ronde en delicate vormen roepen de Japanse minimalisme op, een elegante en subtiele stijl die wordt weerspiegeld in elke lijn en hoek van de bril. Tegelijkertijd accentueren de delicate gouden lijnen de schoonheid van de afwerkingen, waardoor een visuele symfonie ontstaat.

 

 

De verpakking is ook ontworpen om een unieke ‘unboxing’ ervaring te bieden. De Yokohama 24k doos is geïnspireerd op luxe juwelendozen. Elk element straalt kwaliteit en verfijning uit, van het reliëf op de buitenste doos tot het zwarte fluweel dat het interieur omhult. Opnieuw wordt het met goud gestempelde logo een keurmerk van authenticiteit.

 

 

MEER INFORMATIE

Yokohama 24k is verkrijgbaar in de Etnia Barcelona Flagship Store, de online winkel en geselecteerde optiekzaken.

www.etniabarcelona.com