Blik vooruit: MIDO 2024

Dit weekend opent MIDO zijn deuren en bereikt het zijn 52e editie. Opticiens, kopers, journalisten en vakprofessionals van over de hele wereld zullen elkaar ontmoeten van 3 tot 5 februari voor een voorproefje van de nieuwste trends, zaken en innovaties op het gebied van monturen. MIDO overtreft nu al de verwachtingen: de beurs zal circa 1200 exposanten uit de hele wereld verwelkomen en zal 7 paviljoens in beslag nemen op Fieramilano Rho, één meer dan vorig jaar. Blik vooruit op MIDO en bekijk de openingsspeech van MIDO’s voorzitter: Giovanni Vitaloni.

 

 

Bijna 45 landen worden vertegenwoordigd door exposanten in de beursgebieden: Fashion District, MIDO Tech, Lenses, Design, Design Tech, Academy, Start-up, en FAiR East. MIDO gaat dit jaar ook door met workshops, seminars en bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen zoals optiek, creativiteit en trends, marketing, digitalisering, duurzaamheid en innovatie. Alle evenementen tijdens MIDO vinden plaats in het OTTICLUB-gebied, dat vanaf dit jaar gelegen is in Pavilion 1. Het volledige schema van evenementen is beschikbaar op de officiële website: www.mido.com

 

#ikhebeenoogjeopjou

Mandy Mooren (Sales Manager) en Miranda Becker Hoff (Traffic Manager en fotograaf) zullen dit jaar aanwezig zijn tijdens MIDO 2024 en komen graag langs bij uw beursstand. Nog geen afspraak?

Neem dan contact op met Mandy voor het maken van een afspraak:

Mandy Mooren
+31 (0)6 10439665[email protected]

 

Tot dan!

Tags: ,