Wolfin Eyewear op Bold Optical Fair

Het Belgische merk Wolfin Eyewear is een collectie met een boodschap en staat op Bold Optical Fair, stand H03. Bold Optical Fair wordt in Werkspoorkathedraal georganiseerd; dé plek om op 29 en 30 januari te genieten van de nieuwste brillencollecties van uw favoriete onafhankelijke merken en opkomende brillenlabels. Ontdek dus ook onder andere de stand van Wolfin Eyewear en kom gezellig langs om kennis te maken.

 

Over Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear ontstond uit de creatieve honger van Inge De Muynck, mede- zaakvoerder en sterke vrouw achter de bekende Belgische optiekgroothandel Technop, een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Met Wolfin Eyewear wil Inge bij elke collectie een sterke boodschap overbrengen, dat doet ze niet alleen het aantal enthousiaste zelfstandige opticiens blijft groeien. Wolfin Eyewear benadrukt in onderstaande video de sterke boodschap om vrouwen te herinneren aan hun draagkracht:

 

Collectie Rise

De eerste collectie van Wolfin Eyewear ‘Rise’ ging over geloven in je eigen innerlijke kracht. De inspiratie ligt bij het gedicht van Maya Angelou ‘Still I Rise’, over vallen en altijd weer opstaan.

 

Collectie Live

De tweede collectie Live richtte zich op het omgaan met tegenslagen. Omdat ze er zijn om ons lessen te leren en ons sterker te maken. De monturen (brillen en zonnebrillen) in beide collecties kregen de naam van een opmerkelijke, sterke of bijzondere vrouw die Inge bewondert, van kunstenaressen en wetenschappers tot haar eigen moeder.

 

..

Collectie Love

De laatste nieuwe collectie Love gaat all-inclusive. Naast de damescollectie (met 70’s vibe) lanceren ze ook 13 modellen met een mannelijkere uitstraling. Zo wil Wolfin Eyewear het verhaal toegankelijk maken voor iedereen. Deze unisex modellen zijn soms stoer, soms zachter maar altijd met een cinematografisch randje. Elk model werd vernoemd naar een favoriet filmkarakter van Inge.

 

Bezoek Wolfin Eyewear tijdens Bold Optical Fair

Bold Optical Fair zal dit jaar weer in Utrecht plaatsvinden, ditmaal van 29 t/m 30 januari 2023. Één van de mooist georganiseerde optiekbeurzen van de Benelux, nodigt u uit voor zijn volgende editie. Wolfin Eyewear zal aanwezig zijn tijdens dit unieke jaarlijkse optiek evenement in Nederland. Wolfin Eyewear verwelkomt u graag bij stand Ho3.

 

Impressie Bold Optical Fair 2023

Meer informatie over de Bold Optical Fair? Bekijk de website: bold-opticalfair.nl

 

www.wolfin-eyewear.be