BOLD update

Na een zorgvuldige overweging door de organisatie van BOLD, is er een beslissing genomen om de aankomende januari-editie niet door te laten gaan. Door het grote succes van de afgelopen BOLD XXL-editie in september, willen veel deelnemers volgend jaar in september nog meer uitpakken om een groter spektakel neer te zetten. Meerdere leveranciers hebben aangegeven dat ze geen of minder budget beschikbaar hebben voor de aanstaande voorjaarseditie. Ondanks dat BOLD al voor 60% volgeboekt is, ontbreekt de benodigde steun vanuit de branche om BOLD in het voorjaar te kunnen organiseren op een niveau waar de afgelopen jaren naartoe is gewerkt. De organisatie van BOLD wil vasthouden aan hoge kwaliteitsnormen en waarden die leveranciers en bezoekers gewend zijn. 

 

De intentie was al om uiteindelijk naar één groot evenement te gaan, 1 keer per jaar, daarom wordt alle tijd en energie liever besteedt aan een gedegen voorbereiding voor BOLD XXL 2024. Dit belooft een groot spektakel te worden voor alle Nederlandse, Belgische en Duitse optiekers. De nieuwe locatie voor BOLD XXL op 8 + 9 september zal zijn ‘De Brabanthallen’ in Den Bosch. Deze nieuwe locatie is groter, met meer dan voldoende parkeergelegenheid direct naast de deur voor zowel leveranciers als bezoekers. Ook qua temperatuur in september zal deze locatie een verademing zijn!

 

Namens de organisatie van BOLD: bedankt voor alle trouwe deelnemers, voor hun onvoorwaardelijke steun en vertrouwen. Nog heel even geduld voor het echte vuurwerk!

 

MEER INFORMATIE

www.bold-opticalfair.nl