Brilmode.nl kiest voor nieuwe segmentatie van LOOK

Het bekende merk LOOK van Brilmode by Osinga, afkomstig uit de Italiaanse LOOK Occhiali-fabriek, is al decennia een van de grootste merken binnen Brilmode. Daar wringt ook net de schoen: de collectie is jaarlijks namelijk zo uitgebreid en divers, dat het voor klanten soms lastig is om duidelijk aan te geven waar het merk voor staat. En als dat geldt voor de zelfstandige opticien, dan geldt dat soms ook voor de consument. Daarom heeft het Leusdense bedrijf besloten om het merk voortaan onder te verdelen in vier (sub)collecties. Met deze onderverdeling krijgt elk submerk meer een eigen verhaal en kan beter worden uitgelegd waar het voor staat. Vanaf heden kent LOOK vier lijnen:

LOOK ICON (Collezione di eredità)
LOOK TECH (Collezione di technica)
LOOK COLOR (Collezione di colori)
LOOK DESIGN (Collezione di design)

 

LOOK ICON: KLASSIEKERS VAN 34 JAAR LOOK
De LOOK ICON-collectie bestaat uit modellen waar LOOK (evenals Brilmode.nl) groot mee is geworden. De collectie bevat monturen met de typische LOOK-signatuur. Hierbij kun je denken aan de acetaat panthomodellen, de bekende metalen Xinox-monturen en uiteraard de wereldberoemde klassieker LOOK 535. Kortom, het mooiste en het beste van meer dan 30 jaar LOOK. Vooral Xinox en acetaat als materiaal, voor heren en dames, en een brede doelgroep.

LOOK COLOR: KLEURRIJK, VROLIJK EN VERFRISSEND
LOOK COLOR staat – hoe kan het ook anders – voor kleur, levenslust en vrolijkheid. In de collectie vind je fraaie kleuren, patronen en vormen. Kleurrijke metalen frames, maar ook acetaat en combinaties metaal/acetaat zoals model 10876. Zowel dames als heren hebben ruime keuze uit de aparte en uitgesproken designs in de mooiste kleuren. Wie kiest voor kleur, kiest voor LOOK COLOR.

LOOK TECH: INNOVATIEF MATERIAALGEBRUIK
Een tech-lijn mag natuurlijk niet ontbreken bij het merk dat bekend staat om het bijzondere materiaalgebruik. De LOOK TECH-collectie is ontworpen in Italië en bestaat uit monturen van onder andere NIL/titanium en light-tec veren. Voor de verfijnde brilmonturen worden vaak ultralichte metaalsoorten als titanium gebruikt, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Voor de liefhebbers van technische hoogstandjes.

LOOK DESIGN: KUNSTZINNIGE MEESTERWERKJES
LOOK DESIGN is misschien wel de meest creatieve collectie. Niet voor niets hebben de Italiaanse topdesigners de vrije hand gekregen. Het meest gebruikte materiaal voor deze heren- en damescollecties is acetaat. Een mooi voorbeeld van de strakke, uitgesproken designs zijn de razend populaire zware acetaat modellen. Kortom, voor modebewuste brildragers en voor liefhebbers van bijzondere monturen.

Voor meer informatie: +31 (0)33 4948962 of neem contact opmet uw vertegenwoordiger.