Ercon kondigt nieuwe ontwikkeling aan tijdens NCC

Ercon zet een opvallende ontwikkeling in de schijnwerpers tijdens het Nederlands Contactlens Congres (NCC): de Kerasoft Thin, een gloednieuwe variant van de Kerasoft IC. Maar dat is nog niet alles! Ercon heeft ook een verrassende aankondiging gepland die u niet wilt missen. Hoewel we nog niet alles verklappen, kunnen we wel beloven dat het om een unieke ontwikkeling gaat! Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan stand nr. 21 van Ercon op het Nederlands Contactlens Congres (NCC) op 10 en 11 maart 2024. Laat u inspireren door de nieuwste innovaties en ontdek de toekomst van contactlenzen!

 

Kerasoft Thin

Deze dun uitgevoerde lens van Ercon biedt niet alleen verbeterd draagcomfort, maar bevordert ook de transmissie. Het fijnere design zorgt bovendien voor een nauwkeurigere passing en stabilisatie, met name bij irregulaire cornea’s.

 

 

Mis het niet: NCC 2024

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom NCC 2024? Bezoek dan de gloednieuwe website. Hier wordt regelmatig updates en exclusieve content gedeeld om u warm te maken voor dit congres. Het thema van dit jaar, ‘FUTURE GENERATION’, wordt breed uitgerold, waarbij sprekers van verschillende generaties bezoekers meenemen in de toekomst van contactlensdesign, -materialen, vloeistoffen, ondernemerschap, AI, en nog veel meer. Ga op ontdekkingsreis om de toekomst van contactlenzen te verkennen. Mis het niet, want de ticketverkoop is gestart en voor alle tickets geldt OP=OP!

 

 

Namens team Ercon (stand nr. 21) alvast tot ziens op het NCC 2024!

 

MEER INFORMATIE

www.erconctl.nl

Tags: ,