Eschenbach Eyewear maakt Virtual Try-On mogelijk met Fittingbox

Eschenbach Optik stelt zijn volledige brillenportfolio beschikbaar in 3D-formaat voor virtuele aanpassing. Hiervoor werkt het bedrijf samen met Fittingbox, een toonaangevende leverancier van innovatieve virtuele aanpastechnologie.

 

Eschenbach Optik versnelt zijn digitale strategie en heeft Fittingbox opdracht gegeven om alle Eschenbach Eyewear-modellen in het gehele merkenportfolio te digitaliseren. Dankzij deze samenwerking zijn de collecties beschikbaar in 3D en virtueel te passen op de platforms van de klanten van Fittingbox.

Eschenbach Eyewear effent hiermee de weg voor haar geautoriseerde opticiens om hun online catalogi uit te breiden en virtuele passessies van de Eschenbach-collecties aan te bieden aan hun consumenten.

Een groot voordeel voor de opticien is dat elk montuur in elke kleur virtueel kan worden getoond. Hierdoor kunnen optiekwinkels hun fysieke aanbod minimaliseren.

De technologie is compatibel met mobiele telefoons, tablets, desktopcomputers, sociale media en e-commerce websites, waardoor een interactieve browse-ervaring wordt gecreëerd die gebruikers begeleidt tijdens hun gebruikersreis.

 

MEER INFORMATIE

www.eschenbach-optik.com

Tags: