Het leerplatform van EssilorLuxottica: Leonardo

EssilorLuxottica erkent het belang van training en opleiding voor het succes van uw optiekzaak. Dagelijks worden verschillende mogelijkheden en effectiviteit beoordeeld. Vanaf 1 januari 2024 is Essilor gestopt met het Essilor e-learning platform, dat het afgelopen jaar nog parallel aan Leonardo werd gebruikt. De beslissing om te stoppen met het Essilor e-learning platform is genomen vanwege de mogelijkheid om iedereen dezelfde leerinhoud en trainingsmogelijkheden aan te bieden op één platform. Het gebruik van één platform biedt u vele voordelen.

 

Leonardo is het kennisplatform van EssilorLuxottica, gericht op oogmode, oogzorg, brillenglazen, optiek, storytelling van merken, en bedrijfs- en personeelsmanagement. Dit platform omvat een eeuw aan kennis en innovatie en brengt de beste inhoud naar u door experts uit de branche.

 

Profiteer nu van de voordelen van Leonardo

Indien u al een account op Leonardo heeft, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze resetten door ‘Forgot your password?’ te selecteren. Als het mailadres correct is, ontvangt u een e-mail met instructies. Als u nog geen Leonardo-account heeft, geef dan uw voor- en achternaam, persoonlijk e-mailadres, winkelnaam, en klantnummer door aan de klantenservice of uw optiekadviseur. Essilor zorgt ervoor dat u persoonlijk wordt aangemeld.