Het belang van een kwalitatieve zonnebril

ZEISS glazen met 100% UV-bescherming zijn de juiste keuze in iedere situatie om bescherming te bieden tegen schadelijke UVA en UVB stralen.

 

Wat betreft de kleuren en uitvoeringen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, bij ZEISS vindt u veel meer dan enkel de standaard bruine en grijze zonneglazen. Breng gerust wat kleur in uw zomerse outfit en kies voor paars, blauw of roze. Ook trends zoals dégradé en spiegelglazen zijn verkrijgbaar op uw sterkte.

 

ZEISS AdaptiveSun | van donker naar donkerder

ZEISS AdaptiveSun bestaat in 4 modieuze kleuren en is beschikbaar in uni, dégradé en polarized. Ze bieden bescherming bij een gemiddelde en hoge lichtintensiteit. Wanneer deze slimme zonneglazen aan UV-straling worden blootgesteld, worden ze donkerder bij fel zonlicht en worden ze lichter wanneer er meer schaduw heerst.

 

ZEISS PhotoFusion X | photochromatische brillenglazen

ZEISS Photofusion X wordt buiten in enkele seconden even donker als een zonnebril. Ze bieden ook de best mogelijke bescherming tegen blauw licht als in een helder ZEISS brillenglas. ZEISS photofusion X is beschikbaar in 5 kleuren.

 

ZEISS DuraVision Flash & Mirror | dé spiegelcoating van ZEISS

ZEISS DuraVision Flash en Mirror geven die extra touch aan uw zonnebril. De lichte spiegelcoating is perfect om in stijl de zomer in te gaan. Beide coatings zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

 

ZEISS Polarized

Licht op een glad oppervlak wordt weerkaatst wat hinderlijke tot zelfs verblindende schitteringen veroorzaakt. Standaard zonneglazen zijn UV-beschermend, maar kunnen deze schitteringen niet verhelpen. ZEISS polarized neemt deze weerkaatsingen weg om dit probleem te verhelpen.

 

ZEISS Skylet®

Zowel achter het stuur als bij het beoefenen van bepaalde sporten, zoals skiën en fietsen, is het waarnemen van contrast van groot belang. ZEISS Skelet brillenglazen bieden 100% UV-bescherming in combinatie met een contrastverhogende blauwfilter.

 

ZEISS Skelet bestaat in 3 versies:

Skylet® Sport: voor de extreemste omstandigheden, bijvoorbeeld op het water of op gletsjers.

Skylet® Road: de meest all-round oplossing, voor gemiddeld tot sterk zonlicht.Deze oplossing is ideaal achter het stuur en voor lange wandelingen.

Skylet® Fun: bij wisselvallig weer, maar waarbij nog steeds bescherming tegen de zon nodig is, zijn deze glazen de perfecte oplossing.

 

MEER INFORMATIE

www.zeiss.be/vision

Tags: