NIEUW | Nathalie Blanc x Lorenz Bäumer

Voor de feestdagen breidt de collectie van Nathalie Blanc Paris en Lorenz Bäumer uit met een nieuw model. De iconische “Joséphine” is verkrijgbaar in twee verschillende goudkleuren die passen bij de elegante en tijdloze kleuren van het acetaat inzetstuk: Ebbenhout en Ivoor.

 

Drie jaar na de eerste samenwerking van Nathalie Blanc en Lorenz Bäumer, hebben de twee ontwerpers opnieuw hun talent en knowhow gecombineerd om een optisch juweel vol raffinement te creëren.

De tijdloze Joséphine is nu versierd met een diamanten hartslag om er een echt optisch juweel van te maken. Net als de twee vorige creaties: de Alexandra en de Suzanne, zal Joséphine, gemaakt worden van 24-karaats goud. De slapen van slapen van het montuur bestaan uit de “Hartslag” van Lorenz Bäumer, geplaveid met 0,13 karaat witte diamanten.

Dit unieke stuk, gemaakt tussen het juwelenatelier van de Place Vendôme en die van de Jura, bakermat van de brillen, zal in exclusiviteit en op bestelling worden aangeboden.

Foto credits: Nathalie Blanc en Lorenz Bäumer

Een vijftigtal modellen zal beschikbaar zijn in beperkte oplage en op aanvraag. Dit unieke paar zal een uitzonderlijk geschenk zijn voor een geliefde, voor Valentijnsdag, Kerstmis of een verjaardag. Een montuur is alleen op bestelling verkrijgbaar en wordt binnen 8 weken geleverd. De prijs is beschikbaar op aanvraag.

 

Klik hier voor meer informatie.