Ofar aanwezig bij Bold XXL

Al 85 jaar lang is Ofar een betrouwbare leverancier in de wereld van optiek, en ze blijven ons verrassen met innovaties en onverwachte nieuwe activiteiten.

In september kun je Ofar vinden op de Bold Optical Fair (XXL), waar ze aanwezig zullen zijn met twee stands (standnummers: K06 en K07). Zoals Ofar al eerder heeft aangekondigd in hun nieuwsbrief, zijn ze een samenwerking aangegaan met Eye-Med voor Oculus-apparatuur. Op een van hun stands kunt u zeker de corneatopograaf Keratograph 5M van Oculus bewonderen. Daarnaast laten ze graag de mogelijkheden zien van de Oculus Myopia Master, met betrekking tot refractie, aslengte en keratometrie, en tonen ze hoe de speciale software voor myopiebeheer kan worden ingezet. Waarschijnlijk hebben ze op de beurs nog een derde apparaat waarmee ze u zullen verrassen.

Uiteraard zullen ook de nieuwe modellen en kleuren van de FitOfar overzetbrillen voor volgend jaar te zien zijn bij de stand. Bovendien kunt u nieuwe zonnebrillen van Art&Jack en Jackie L bewonderen in al hun glorie. De LookOfar leesbrillen voor het komende winterseizoen zullen ook beschikbaar zijn. Genoeg redenen om de stand van Ofar te bezoeken!

Neem voor het maken van een afspraak contact op met het kantoor van Ofar via: +31 (0)320 247104 of via: [email protected].

 

www.ofar.nl

Tags: