Terugblik: Droge Ogen Workshop O’Max Instruments

17 april 2023 organiseerde O’Max Instruments in het nieuwe EssilorLuxottica pand in Amsterdam-Zuid een succesvolle Droge Ogen Workshop. Een van de gepreksonderwerpen was hoe droge ogen diagnose met behulp van de Topcon MYAH en IRPL behandeling uw praktijk een boost kunnen geven en uw klanttevredenheid kunnen vergroten. Hier werden tevens veel ervaringen en tips vanuit de praktijk over gedeeld.

 

Diverse sprekers hadden tijdens de workshop verschillende onderwerpen belicht én de deelnemers konden zelf ervaren hoe het is om een behandeling te ondergaan of uit te voeren. Daarnaast waren er twee externe sprekers, onder andere Dr. Jelle Vehof van Droge Ogen Kliniek Nederland en Marcel de Haas van Optonet.

 

Dr. Jelle Vehof

Dr. Jelle Vehof van Droge Ogen Kliniek Nederland is gespecialiseerd op het gebied van droge ogen en heeft meer dan 600 behandelingen op zijn naam staan. Jelle legde tijdens de workshop uit hoe de diagnose en de diverse behandelstappen uitgevoerd worden en wat de effectiviteit is van de IRPL behandeling met de E-Eye. Uit zijn ervaring blijkt dat 2 op de 3 mensen klinisch significante verbetering ervaart.

 

Marcel de Haas

Marcel de Haas legde daarnaast tijdens de workshop uit hoe stichting Optonet werkt en wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van declareren. Het doel van Optonet is om de optometrie en orthoptie de plaats te geven die hen toekomt.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over Droge Ogen diagnose en de behandeling kunt u contact opnemen met O’Max Instruments:

Tel. 088-0888 160