Optitrade en Vondels “All I Want”-campagne

Heeft u de eindejaarscampagne van Optitrade Retail Marketing al gezien? Het aantal inschrijvingen voor deze campagne gaat hard. Als u uw klanten deze kerst ook wilt verrassen met deze unieke kerstornamenten van Vondels Amsterdam schrijf dan snel in via optitrade.nl/vondels22. De campagne bestaat uit een uitgebreid pakket met communicatiemiddelen in het thema “All I Want” en natuurlijk de prachtige kerstornamenten van Vondels.

Het doel van deze campagne is bestaande klanten verleiden om naar uw winkel te komen. Koopt de klant een complete bril of een contactlenzenpakket tijdens de campagneperiode? Dan geeft u twee Vondels cadeau.

De kerstornamenten van Vondels zijn gewilde cadeaus voor de kerst. Het merk heeft een grote fanbase in Nederland opgebouwd en haakt in op actualiteiten en diverse thema’s. Dat maakt hun producten populair en heeft ervoor gezorgd dat de Vondels echte unieke verzamelobjecten zijn geworden. Ook voor de optiekbranche is het merk aan de slag gegaan. Het resultaat zijn drie Limited Edition Vondels in de vorm van een huisje, bril en lenzendoosje. En… ze zijn alleen te verkrijgen door een bril of lenzenabonnement aan te schaffen bij een van de deelnemende opticiens. Een mooie kans waar u als opticien ook van kunt profiteren!

Meer info?
Kijk op Optitrade.nl/vondels22 en neem contact op met uw Optitrade Accountmanager. Inschrijven voor deze campagne kan nog tot en met 24 oktober 2022.

Elisabeth Weiland-Pap: 06-82316004
Anouk Bruinink: 06-12460213