Shamir overhandigt Passepartout Tickets voor Zandvoort 2023 aan winnaar

Broeders Brillen, een gerenommeerde naam in de optiekbranche, heeft samen met Shamir, de wereldwijde leider in innovatieve brillenglazen, het genoegen gehad om op vrijdag 12 augustus 2023 de gelukkige winnaar van de ‘Once in a lifetime experience challenge’ te verblijden met 2 passepartout tickets voor Zandvoort 2023. Deze bijzondere overhandiging vond plaats bij Broeders Brillen, waar de winnende klant tevens de Autograph IntelligenceTM met Transitions® had aangeschaft.

De gelukkige winnaar, werd willekeurig gekozen uit een groep deelnemers van de ‘Once in a lifetime experience’. Deze spannende challenge bood deelnemers de kans om een onvergetelijke belevenis te winnen tijdens het spectaculaire event op 25 t/m 27 augustus 2023 in Zandvoort

 

 

De Autograph IntelligenceTM brillenglazen met Transitions®, die de winnende klant bij Broeders Brillen aanschafte, combineert Artifical Intelligence en BIG data voor een op maat gemaakte kijkervaring. De Transitions® glazen passen zich automatisch aan wisselende lichtomstandigheden aan, waardoor de drager altijd van helder zicht kan genieten, zowel binnen als buiten.

De feestelijke overhandiging van de 2 passepartout tickets vond plaats in aanwezigheid van Shamirs vertegenwoordiger, Theo Bax, Head of Sales die namens het bedrijf ook 2 passepartout tickets aan Broeders Brillen heeft overhandigd als blijk van waardering voor hun toewijding aan hoogwaardige oogzorgoplossingen.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Simone Jagtenberg, Marketing manager Shamir Nederland
[email protected]

 

www.shamir.nl

Tags: