SNOB Milano blijft trouw aan onmiskenbare stijl

SNOB MILANO staat bekend om zijn eigentijdse en verfijnde ontwerpstijl die nooit overdreven is, en een speelse benadering van volumes, diktes en kleuren heeft die seizoen na seizoen wordt herzien. Ook met de nieuwe monturencollectie blijft SNOB MILANO trouw aan zijn eigen DNA.

De huidige collectie bevat 300 monturen, waaronder 7 nieuwe plastic modellen, 2 nieuwe titanium modellen en 2 nieuwe BioLUX-versies. De samenwerking tussen ZEISS en SNOB MILANO is nu onafscheidelijk en garandeert kwaliteit en optische uitmuntendheid in de hele reeks.

 

Falco en Supra zijn dit seizoen onmisbaar in het plastic segment, waarin ook Giuàn Mari, Laica en Twiggy zijn opgenomen. Ze worden allemaal gekenmerkt door strakke lijnen en een speelse benadering van volumes. Zoals altijd zit er een subtiele ironie achter de namen van elk nieuw montuur.

Het titanium segment groeit ook gestaag: dit assortiment werd enkele seizoenen geleden geïntroduceerd als een eerbetoon aan het 100-jarig bestaan van Sordelli, de historische fabrikant van het merk. Dit segment omvat nu 6 modellen en er worden volgend seizoen twee nieuwe pantomodellen aan toegevoegd: Specialotto en Spyder.

 

 

Het BioLUX-segment richt zich steeds meer op het experimenteren met nieuwe ideeën, materialen, processen en kleuren, op voorwaarde dat ze milieuvriendelijk zijn en voldoen aan de esthetische en kwaliteitsnormen van het merk. De brillen in deze familie zijn allemaal gemaakt van plantaardig bio-plastic, een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic. Ze worden gecombineerd met pootjes van bèta-titanium, een extreem lichtgewicht, bestendig en flexibel materiaal dat ook hypoallergeen, niet-giftig en biocompatibel is, en ZEISS Sunlens klimaatvriendelijke lenzen. Milf BioLUX en Gerri BioLUX zijn de nieuwe modellen voor dit segment, twee iconische modellen uit de collectie die worden aangeboden in versies met de minste milieubelasting. Ze behouden hetzelfde ontwerp en dezelfde kwaliteit, maar maken gebruik van alternatieve materialen.

 

MEER INFORMATIE

www.snobmilano.com.

Tags: