Vorwerk begeleidt 125e overname

Vorwerk Overnamebegeleiding Optiekzaken heeft al voor 125 zelfstandige opticiens de juiste overnamekandidaten gevonden. Begin 2021 was de verkoop van Danel Optiek in Enschede de 100ste en twee jaar later viert Vorwerk een nieuwe mijlpaal met de verkoop van Brillenliefde in Utrecht.

Het onderscheidend vermogen van Vorwerk zit in de ruime ervaring en specialistische marktkennis, waardoor eigenaar Marco Bovée de wensen van zijn klanten kent. Voor de grotere optiekondernemingen heeft Vorwerk een unieke verkoopstrategie ontwikkeld waarmee hogere prijzen worden gerealiseerd. Daarnaast worden sinds enkele jaren voor de kleinere optiekzaken via social mediakanalen de wat jongere overnamekandidaten gezocht. Dit heeft geresulteerd in een bestand van ruim veertig jonge opticiens die de stap naar het ondernemerschap willen zetten en hier zijn al diverse overnames uit voortgekomen.

 

MEER INFORMATIE

Lees het artikel over deze mijlpaal van Vorwerk verder in ons aankomende Eyeline Magazine #3 2023, vanaf dinsdag 9 mei 2023 bij u op de deurmat!

Tags: