Nieuwe fellowshipleider benoemd door BCLA

Dr. Sònia Travé Huarte is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van droge ogen, beheer van oogoppervlakaandoeningen, gespecialiseerde contactlenzen, Meibomian klierdisfunctie en hoornvliespijn. Geïnspireerd door nieuwe behandelinnovaties, onderzoek en de beste evidence-based behandelingszorg voor haar patiënten, is zij ook klinisch supervisor van het optometrieprogramma aan de Aston University. 

Sònia Travé Huarte

Nieuwe fellowshipleider

In haar nieuwe rol wordt Dr. Huarte belast met het plannen en regelen van de aanvraag- en goedkeuringsprocedure voor het Fellowship van de BCLA. Zij zal controleren of alle ingediende fellowships voldoen aan de vereiste criteria voordat kandidaten zich presenteren voor vivas in de aanloop naar de conferentie in juni. Zij zal ook advies geven over de toekomstige Fellowship-strategie van de Association en optreden als ambassadeur van de BCLA bij het aanmoedigen van verdere nieuwe fellowships.

 

Luke Stevens-Burt, chief executive van de BCLA aan het woord

Luke zei: “Onze Fellowshipregeling werd in 2006 gelanceerd om de waardering van onze belangrijkste leden op het gebied van contactlenzen en het voorste oog te erkennen. “We wilden een dynamisch en enthousiast persoon om het BCLA Fellowship-programma in stand te houden en te koesteren voor een wereldwijd publiek, en we kijken er erg naar uit om nauw samen te werken met Sònia om de reputatie van de BCLA te verbeteren, het aantal leden te verhogen en de reputatie van de BCLA als forum voor uitwisseling van kennis en onderwijs verder te bevorderen.”

 

Ga voor meer informatie over het Fellowshipprogramma van de BCLA naar: www.bcla.org.uk

 

Tags: